Hudební léto v kostele sv. Bartoloměje již po čtrnácté – předprodej na koncert “Vadrovali hudci” od 19. 3.

Kvalitní hudba nejen v kulisách a atmosféře barokního kostela sv. Bartoloměje se stala již nedílnou součástí letních měsíců našeho města a regionu. Řk. farnost v letošním roce připravuje již jeho XIV. ročník, který přinese některé unikátní novinky.

K nim bude zajisté patřit i externí koncert, který se poprvé uskuteční v areálu bývalého letního kina v amfiteátru zámeckého parku. V neděli 22. července večer od 19 hodin zde uvítáme společně vystupující dvě uskupení JIŘÍ PAVLICA A HRADIŠŤAN & VLASTA REDL S KAPELOU s programem „Vandrovali hudci“. Spojení těchto dvou předních uměleckých těles několik let vyprodávalo sály a oslovilo tisíce lidí jedinečným spojením folku, bigbítu a lidové hudby. Byla to jedna z prvních vlaštovek hudby, které se později začalo říkat “world music”. Vlasta Redl a Jiří Pavlica dnes navázali na staré hity, ale připravili řadu písní nových. Na pódiu se nejprve představí každá kapela sama. Poté se začnou muzikanti prolínat a vše vyvrcholí vystoupením 13 muzikantů ve společném programu. Čeká nás dvě a půl hodiny skvělého hudebního zážitku doplněného atmosférou večerní přírody v našem zámeckém parku.

Vstupenky je možné zakoupit v síti Ticketportal tedy i na TIC v Heřmanově Městci od 19. března. Vstupenky budou prodávány na místenky do heřmanoměstecké sokolovny pro případ nepříznivého počasí. I proto jich bude k dispozici omezené množství. Věříme ale, že nám počasí bude přát a koncert se uskuteční v zámeckém parku, kde ale místenky z organizačních důvodů platit nebudou. Bude pouze zajištěn odpovídající počet míst k sezení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *